LAPTE SI PRODUSE DIN LAPTE

NATURAL, USOR, DELICIOS

Pentru ca iti respectam gusturile, am pregatit pentru tine o gama speciala de lapte si produse din lapte. Le gasesti doar in magazinele noastre din Brasov (Piata Astra) si Covasna, unde iti putem oferi direct laptele nostru obtinut din ferma proprie, dar si la cele 5 dozatoare pe care le detinem in Brasov, Sacele si Covasna.

PRODUS MONTAN

Ferma Coni a obtinut dreptul de utilizare a mentiunii de calitate facultative ,,PRODUS MONTAN” in Septembrie 2019, fiind astfel inregistrati in Registrul national al produselor montane.

VEZI AVIZ

PRODUS MONTAN

Ferma Coni a obtinut dreptul de utilizare a mentiunii de calitate facultative ,,PRODUS MONTAN” in Septembrie 2019, fiind astfel inregistrati in Registrul national al produselor montane.

VEZI AVIZ

De ce sa ne alegi

Calitate asigurata

Echipa noastra se asigura ca toate procesele de crestere si recoltare au loc intr-un cadru care respecta legislatia in vigoare cu privire la normele de sanatate si siguranta a muncii.

Preturi corecte

Ne dorim echitate atat pentru clientii nostri, cat si pentru noi, in calitate de producatori. De aceea vom cere intotdeauna un pret corect, aliniat cu cerintele pietii.

1. Cum lucram?

Din productia totala de lapte a Fermei Coni, in cuantum de 3000 litri pe zi, 1000 de litri sunt vanduti prin 5 dozatoare de lapte si clientilor locali, precum cantine, restaurante, hoteluri si patiserii, iar restul de 2000 de litri sunt prelucrati in propria unitate de procesare, spre obtinerea produselor proaspete si maturate.

2. Unde ne gasesti?

In prezent ne gasiti in magazinele proprii din Brasov (Piata Astra, la intrarea principala) si Covasna, pe strada Brazilor nr. 2, bloc 1, parter comercial.

3. Se ofera taur pentru monta naturala?

Da! Oferim doar tauri autorizati, cu certificate de origine, dupa testele sanguine si de ADN care se efectueaza in Germania. Suna la 0267 340 807 pentru a afla cum te putem ajuta!

4. Se ofera bovine pentru carne?

Da, Ferma Coni comercializeaza in jur de 1000 de capete anual, majoritatea fiind destinate exportului, insa avem oferte si pentru crescatorii din Romania.

Call Now Button